Vlindermodel… katachtig mooi en bijzonder opvallend

Een damesbril die absoluut opvalt en nooit ongezien zal blijven. Katachtig mooi. Dat is het het vlindermodel. Feitelijk pure beauty door de bijzondere vorm. Een damesbril met vlindervorm valt altijd op en blijft beslist niet ongezien. De bril wordt niet zelden getypeerd als extravagant. Dus als je een bescheiden bril zoekt, dan is het vlindermodel misschien niet helemaal jouw bril. Want doorsnee kun je een damesbril met vlindervorm niet noemen. De bril maakt het gezicht een tikkeltje streng of geeft ietwat arrogante look. Zelfbewust zijn dan ook kenmerken die bij de vlinder damesbril horen.

De vlinder damesbril trekt het oog door de opwaartse lijnen die zeer fraai lopen.

Als verbaasde wenkbrauwen, van wat wat zeg je me nou, wijst de vlindervormige damesbril omhoog. Katachtig, sierlijk, maar dus ook tikkie streng en ondeugend.

Het vlindermodel voorziet het gezicht van een opvallend accent dankzij het kenmerkende lijnenspel. Vele bekende brillenmerken bieden vlindermodellen aan hun in collectie 2016. Met de meest opmerkelijke kleuren. Oogstrelend, opmerkelijk en eigenzinnig.

Of een vlinder vormige damesbril bij jou past, is vooral een kwestie van proberen. Dat kan eenvoudig online. Wij een aantal vlindermodellen voor je op rij gezet die je online kunt passen. Vind je de bril mooi, dan kun je het montuur ook in ’t ECHT proberen. Bij een zelfstandige opticien in de buurt. Die de bril ook graag voor je klaar maakt.