Tieners zijn veeleisend en maken grondige keuzes

Een kopen van tienerbril gaat niet over een nacht ijs. Het is een proces van wikken en wegen. De bril moet mooi zijn en de persoonlijkheid van de drager onderstrepen en uitdragen. De tienerbril moet door leeftijdsgenoten bewonderd worden. Hip zijn, karakteristiek, cool, eigenwijs of gedistingeerd. Of juist terughoudend of licht provocerend. In ieder geval geen kinderbil. De tienerbril moet volwassen en volwaardig ogen. Allemaal aspecten die meetellen in het ontwerpen en produceren van tienerbrillen voor jongens en meisjes. Jong volwassenen die hele duidelijke wensen en eisen hebben.

In Brilonline.com zijn de bekendste merken tienerbrillen online pasbaar. Brillenmerken die hun sporen ruimschoots in het ontwerpen van tienerbillen hebben verdiend en zich al jaren richten op de tiener doelgroep. Ze weten als geen ander wat hen beweegt.

Bovendien zijn het merken die het brillen maken in de genen hebben zitten

Kwaliteit voorop. Ze weten dat tieners eisen stellen en leggen de lat bij het ontwerpen en produceren van tienerbrillen daarom extreem hoog. Net als hun doelgroep.

Welke bril staat jou het leukst. Pas het online. Neem je tijd en… deel je favoriete monturen met je vrienden. Wat vinden zij? Heb je een leuke bril gevonden, dan kun je deze eerst nog in ’t ECHT passen bij de zelfstandige opticien in de buurt. Bevalt de bril nog steeds goed, dan maakt de zelfstandig opticien de bril geheel op maat.