Professionele oogmeting

Heb je een aantal favoriete brillen geselecteerd die je graag wilt passen bij een opticien bij jou in de buurt? Alle brillen die je online past en reserveert worden door jouw opticien persoonlijk voor je klaar gemaakt. Je ogen worden daarvoor professioneel gemeten door jouw opticien. Je krijgt altijd een actueel recept.

 

Een professionele oogmeting bij een opticien

Om scherp te zien stemt een gediplomeerd opticien de bril af op jouw zichtvermogen en gezicht. Tijdens deze professionele oogmeting kijkt een ervaren opticien naar vele factoren. Dat is puur maatwerk. Je ogen worden geanalyseerd en gecheckt en de opticien bespreekt eventuele klachten die je hebt. Door het meten van jou zichtvermogen en scherpte kan de opticien bepalen welke brilsterke geschikt zijn voor jouw ogen.

Hoe draag jij je bril?

Misschien draag jij je bril wat hoger op de neus? Of juist wat lager? Wat zijn de specifieke draageigenschappen van deze bril? Welk glas past er het beste bij? Hoe dun moet het glas zijn? Een aantal persoonlijke vragen die de opticien volledig voor je op maat beantwoordt. Jouw bril zou zo lekker moeten zitten dat je nauwelijks merkt dat je een bril draagt.

Kinderbrillen aanmeten

Dat is een specialisme binnen een specialisme. Een kind is volop in de groei. En een bril groeit niet mee. Bovendien is een juiste correctie op jonge leeftijd essentieel voor een goed vervolg. En de oogmeting moet voor het kind zelf leuk zijn. Geen probleem, dat komt allemaal voor elkaar.

Welke opticien kies jij?

Er is altijd een opticien bij jou in de buurt waar je jouw favoriete brillen kunt reserveren en die jouw bril aanmeet middels een professionele oogmeting. Eigenlijk kun je vaak al raden wie dat is. Deze opticien staat bekend als de beste en meest innovatieve opticien in de buurt.

Brilonline.com gebruikt cookies om de website beter te laten werken. Meer weten? Lees de privacy policy.