Tienerbrillen, misschien wel de bril voor de meest veeleisende doelgroep. Dat weten we.

In onze collectie tienerbrillen vind je diverse gerenommeerde brillenmerken. Merken die sinds jaar en dag tienerbrillen maken en als geen ander de wensen en eisen van de tiener doelgroep kennen.

Daarvoor worden trendwatchers ingezet en bloggers geraadpleegd. Wat beweegt de tiener? Welke keuzes maken zij als ze een bril kiezen? Zowel jongens als meisjes. Of moeten we zeggen, mannen of vrouwen. De scheidslijn is dun. Het is vaak alleen nog een bril die aangepast moet worden op fysieke kenmerken, omdat het lichaam van de tiener nog in de groei is. En ook een tienerbril koop je niet op de groei. Maar een 13 jarige heeft andere wensen dan een 17 of 18 jarige. Hoe ga je daar mee om? Eigenlijk zijn het volwassen collecties voor iets smallere gezichten.

Tieners zijn veeleisend en maken grondige keuzes

Een kopen van tienerbril gaat niet over een nacht ijs. Het is een proces van wikken en wegen. De bril moet mooi zijn en de persoonlijkheid van de drager onderstrepen en uitdragen. De tienerbril moet door leeftijdsgenoten bewonderd worden. Hip zijn, karakteristiek, cool, eigenwijs of gedistingeerd. Of juist terughoudend of licht provocerend. In ieder geval geen kinderbil. De tienerbril moet volwassen en volwaardig ogen. Allemaal aspecten die meetellen in het ontwerpen en produceren van tienerbrillen voor jongens en meisjes. Jong volwassenen die hele duidelijke wensen en eisen hebben.

In Brilonline.com zijn de bekendste merken tienerbrillen online pasbaar. Brillenmerken die hun sporen ruimschoots in het ontwerpen van tienerbillen hebben verdiend en zich al jaren richten op de tiener doelgroep. Ze weten als geen ander wat hen beweegt.

Bovendien zijn het merken die het brillen maken in de genen hebben zitten

Kwaliteit voorop. Ze weten dat tieners eisen stellen en leggen de lat bij het ontwerpen en produceren van tienerbrillen daarom extreem hoog. Net als hun doelgroep.

Welke bril staat jou het leukst. Pas het online. Neem je tijd en… deel je favoriete monturen met je vrienden. Wat vinden zij? Heb je een leuke bril gevonden, dan kun je deze eerst nog in ’t ECHT passen bij de zelfstandige opticien in de buurt. Bevalt de bril nog steeds goed, dan maakt de zelfstandig opticien de bril geheel op maat.