Alle brillen uit de online collectie worden geleverd door gekwalificeerde zelfstandige opticiens. De opticien stemt de online gepaste bril volledig op het gezicht af. Met een persoonlijke oogmeting en het bijpassende glas. 

Een bril is een medisch hulpmiddel dat zorgt dat je haarscherp ziet

Geen bril is hetzelfde en geen gezicht is hetzelfde. Om haarscherp te zien moeten montuur en gezicht op elkaar afgestemd zijn. Maatwerk dus. De bril moet voortreffelijk zitten en het glas moet precies op jouw oogstand ingeslepen zijn. Daarvoor is de opticien. Hij of zij kijkt na het online passen nog persoonlijk in de ogen en past de bril op maat aan. 

Het correctieglas van jouw nieuwe montuur moet passen bij de stand en afstand van jouw pupillen

De opticien kijkt wie je bent en stemt het montuur op je af. Misschien draag jij jouw montuur iets lager of juist wat hoger op je neus? Of misschien staat het montuur wat verder op de neus? Hoe ver staan jouw ogen van het glas af? Essentiele vragen die beantwoord worden met een persoonlijke oogmeting.

Jouw gezicht en nieuwe bril moeten een eenheid vormen

De bril moet goed staan, comfortabel dragen en je moet er haarscherp mee zien. Wij geloven in het gemak van online brillen passen zodat je meteen ziet wat leuk staat. Vervolmaakt met de persoonlijke deskundigheid van de opticien.