Pas nu online The Line brillen op Brilonline.com

Ingetogen, bescheiden, modieus, bijzonder kwalitatief en zeer betaalbaar. Dat is de The Line. Een bijzondere collectie oogmode, of laten we zeggen lijn, van hedendaagse en zeer stijlvolle monturen.

Bescheiden en tijdloze monturen

Geen fashionstatement waarbij je denkt, waar gaat die bril naartoe, maar een bril die bij je past. The Line, van het brillenhuis Pajuk, bestaat uit kunststof monturen en ingetogen metalen monturen.

Met oog voor de portemonnee

De vormen van The Line brillencollectie 2017 zijn ingetogenHet bijzondere kleurgebruik verleent elke bril uit de lijn ook een flamboyant karakter. Zelfs gewaagd bij momenten. Basic kleuren, afgewisseld met gewaagde accenten maken de monturen uit The line collectie ideaal voor elke gelegenheid. Een bril voor dagelijks gebruik. Zakelijk als het moet, of feestelijk als de gelegenheid er om vraagt. Elke bril uit de The Line collectie krijgt een verfrissend vleugje klassiek mee. In vorm en kleurgebruik. Chique en ingetogen is het resultaat.

Een brillen collectie die vele stijlen kent

Voor elke gezichtsvorm is er een montuur. Brillen uit The Line collectie zijn nimmer over the top. Eenvoud is het vertrekpunt bij elke damesbril en herenbril. Slimme en bewezen productietechnieken garanderen kwaliteit en drukken de productiekosten enorm. Een montuur uit The Line collectie, zal nooit goedkoop ogen. De kwaliteit is in elke bril zichtbaar en voelbaar in het draagcomfort.

Het absolute kenmerk van The Line collectie is: eenvoud. Eenvoud in vorm, materiaal en kleur. In de The Line collectie 2017 resulteert dat in stijlvol en modieus.

Kijk hoe een bril uit de The Line collectie staat. En laat je verrassen door de aantrekkelijke prijs.

The Line brillen passen