mexx brillen
mexx brillen

Mexx brillen online passen bij Brilonline.com

Mexx brillen kun je het beste omschrijven als Metropolitan Casual. Brillen voor globaal georiënteerde mensen. Mensen die ruimer denken en kijken. Voor deze groep is de nieuwe Mexx collectie ontworpen. En dat is een hele onderneming. Want Mexx gaat heel erg ver om de wereld in haar brillencollectie te uiten. Over de gehele wereld worden topontwerpers gezocht om de brillen voor Mexx te ontwerpen. Alleen de absolute top is goed genoeg voor damesbrillen en herenbrillen.

Benieuwd Hoe MEXX Brillen Jou Staan? – Klik Hier

Mexx brillen zijn groots

Als de wereld je inspiratiebron is, dan kan het niet anders dat de collectie brillen dat weerspiegelt. Dat zie je terug in de damesmonturen en herenmonturen van Mexx. Je ziet overduidelijk dat er geluisterd is trendwatchers. Dat culturen geobserveerd zijn en kernwaarden gevangen in het design van de monturen. De collectie brillen van Mexx is geraffineerd. Dat betekent ingetogen als het moet en uitbundig als het hoort. De damesbrillen en herenbrillen zijn geïnspireerd door het leven in de grote stad.

Dat maakt de monturen van Mexx trendy, fris en elegant. De spirit van een nieuwe generatie. Die reflectie zie je in de brillencollectie van Mexx. Een geslepen mix van brutaal en modieus vind je onmiskenbaar terug in de laatste collectie. Betekent dit dat de een Mexx bril onbetaalbaar is. Nee… absoluut niet. De prijs – kwaliteitverhouding van de Mexx brillencollectie is ongekend. Dat is namelijk de andere uitdaging die Mexx zich oplegt. Dat betekent ook dat het draagcomfort subliem is. Want een bril die schitterend oogt is een ding, maar het begint met comfortabel dragen.

De dames- en herenbrillen van Mexx dragen comfortabel. Brillen om de hele dag te dragen. Omdat je het ook wilt

Je kunt online de brillen van Mexx bekijken en meteen passen. Maak een upload van een foto of gebruik je webcam. Je ziet snel genoeg hoe Mexx jou staat. Vind je de bril mooi, of sterker nog heeft het montuur je hart gestolen, dan kun je het vrijblijvend reserveren bij een opticien bij jou in de buurt. Is de bril helemaal naar wens? Dan maakt de opticien de bril ook voor je klaar. Met oogmeting en glas.

Mexx brillen najaar 2018
Pas Hier gelijk Online

Dit zijn onze populairste Mexx monturen [ klik erop en pas ]