Online Komono Brillen Passen bij Brilonline.com

Komono, architecten van Brilmode

In 2009 hebben de Belgische topdesigners Ralf Maes en Anton Janssens het merk Komono opgericht. In uitzonderlijk korte tijd wist Komono de wereldtop van fashion te imponeren. De collecties dames- en herenmonturen vinden wereldwijd brede waardering. Elk Komono montuur wordt met toewijding ontworpen en dat zie je.

PAS HIER ONLINE KOMONO BRILLEN

Een Komono montuur visualiseert en ademt de hedendaagse tijdgeest. Stijlvolle monturen voor dames en heren. Daarbij zoekt Komono gepassioneerd grenzen op en verlegt ze. Het onmogelijke wordt gedroomd en vervolgens gerealiseerd. Met als resultaat een unieke collectie monturen.

Een Komono montuur draagt onmiskenbaar een eigen signatuur. Compromisloos. Herkenbaar als Belgisch design. Verleidelijk, gemoedelijk, maar gelijktijdig levenslustig en licht uitdagend. Minimalistisch tot opvallend kleurrijk. Van zakelijk ogend, modieus tot uitbundig en industrieel. Geen Komono bril is alledaags. Komono staat midden in het leven.

De Komono brillencollectie kun je het beste typeren als: opvallend elegant. De hoge kwaliteit is zichtbaar in alle facetten van het montuur.

Gedreven door innovatie

Van design tot productie. Alleen dan verdien je een blijvende positie op het hoogste niveau. Dat hebben de designers vanaf het begin nagestreefd. Na het designproces wordt het ontwerp overgedragen aan de allerbeste vakmensen voor de productie. Zij weten de bedoelingen van de designers voelbaar en zichtbaar te vertalen in een oogstrelend montuur. Dat opvallend comfortabel draagt.

De productieprocessen zijn innovatief. Hedendaagse materialen van hoge kwaliteit worden wereldwijd ingekocht en toegepast. Pas als alles klopt krijgt het montuur de naam: Komono.

Ben je benieuwd hoe jou een Komono Bril staat?

Met een selfie, webcam of pasfoto krijg je een goede indruk hoe Komono jou staat. Heb je favoriete Komono monturen online uitgezocht en wil je die ook live passen bij een zelfstandige opticien in de buurt, dan kun je deze vrijblijvend en kosteloos reserveren. In Nederland en België.

PAS NU KOMONO BRILLEN ONLINE