Online Joop brillen passen op Brilonline.com

Een luxe stijlicoon zoals geen ander: Joop! Bekend om hedendaagse kleding en parfums. Inmiddels vermaard om de unieke collectie brillen voor dames en heren. Een collectie monturen die hetzelfde DNA draagt als alle mode ontwerpen van Joop. En dat mag gezien worden.

Joop presenteert zich met een 360 graden lifestyle programma.

Daartoe hoort ook de brillencollectie 2017. Onderscheidend zoals alleen Joop brillen dat kan. Expressief. 360 graden in de zin van een totaal concept. Van kleding, fragrance tot brildesign. Op en top verzorgd. In stijl tot in het allerkleinste detail.

Een Joop damesbril of herenbril onderstreept het uiterlijk van de drager

De bril is meer dan een montuur. Het is de som van alle designkenmerken die een Joop bril zo kenmerken. Een Joop montuur als accessoire om te accentueren. Stoer, zelfverzekerd en gedistingeerd voor de collectie herenbrillen. Sexy, mysterieus en cosmo als het gaat om damesbrillen uit de collectie 2017.

Als modemerk weet Joop als geen ander een statement te maken in collectie brillen. De kleuren zijn opmerkelijk en verfrissend. Het materiaalgebruik is duurzaam en uniek en de vorm van elke bril alleen zoals Joop deze kan ontwerpen. Van frivool tot zakelijk. Van gedistingeerd tot uitbundig. Uitersten die elkaar vinden in de Joop brillencollectie 2017.

Niet alleen bijzonder ogen, ook het draagcomfort is uitmuntend.

Joop is een merk gestoeld op Duits fundamenten. Dat betekent kwaliteit in elk montuur.

De materialen zijn hoogwaardig. Ook daarin is Joop geslaagd. Vorm, kwaliteit en draagcomfort worden verenigd in elk montuur. Daar worden geen concessies op gedaan. Alleen zo kun je als Icoon schitterend en blijven voortbestaan. Voor hem en haar.

Of het nu een bril is voor dagelijks gebruik of een gelegenheidsmontuur als een schitterend accent om de totale look te vervolmaken.

Zakelijk, feestelijk of mysterieus

De brillencollectie van Joop kent vele gezichten. De een nog fraaier dan de ander. Welke bij je past, kun je online uitproberen. Elke montuur dat je online past is voorradig bij een opticien bij je in de buurt.

Joop brillen passen