Online Dutz brillen passen bij Brilonline.com

Dutz is hét merk in de optiekwereld die een droom naleeft. Dit was de gedachten toen Dutz Eyewear in 2005 het merk startte. Een heel typisch Nederlands merk. Met hard werken en luisteren naar hun klanten heeft Dutz Eyewear het merk opgebouwd waarbij ze altijd een extra stap zetten om zichzelf te onderscheiden van de andere merken. Hier is niet alles gebaseerd op regels, maar op gevoel.

Pas Nu DUTZ BRILLEN Online

De ontwerpers van Dutz leven zichzelf in de optiekbranche en begrijpen hierdoor waar de brildrager naar op zoek is. Het resultaat is een netwerk aan opticiens die de Dutz brillen heeft opgenomen in het assortiment. Met verkoop van Dutz in 23 landen smaakt het naar meer. Voor de komende jaren zijn de doelen gesteld. Onderscheidend blijven ten opzichte van andere merken, laagdrempelig en vooral toegankelijk. Juist hierom worden de brillen van Dutz gewaardeerd en geliefd. Soms net even wat anders, maar vooral ‘So Dutz!’.

Dit oer-Hollandse brillenmerk voert hun passie voor brilmode en expertise in de optiekwereld uit. Bij Dutz Eyewear wisten ze één ding zeker: gedrevenheid en enthousiasme inzetten om het anders aan te pakken in de optiekwereld. Ruim twaalf jaar later heeft dit geleid tot een vooraanstaand merk in Nederland.

Dutz brillen online passen
Klik & Pas

Onze populairste Dutz monturen [ klik erop en pas gelijk ]