Online Dick Moby brillen passen ✓ Brilonline.com

Een brillencollectie met respect voor de natuur. Zo kun je de Dick Moby collecties het beste beschrijven. Waanzinnig mooie monturen gemaakt van recycled materiaal. Met een hart voor design en onze leefomgeving.

Tim Holland en Robbert Wefers-Bettink zijn twee surfers die zich al jaren ergeren aan de hoeveelheid plastic die in de zee drijft en vinden dat plastic beter gebruikt kan worden. Begin 2014 lanceerden ze daarom hun collectie brilmonturen vervaardigd uit bio-acetaat

10% van de omzet gaat naar een innovatief project dat in samenwerking met het Amerikaanse Tarra Cyle en Surfrider Foundation prachtige gerecyclede brillen maakt.

Ook heeft Dick Moby ervoor gezorgd dat de Surfrider Foundation in 2014 maar liefst 30 ‘beach cleanups’ heeft georganiseerd, wat resulteerde in 20.000 liter plastic afval. Een enorme buit, maar er is natuurlijk nog ontelbaar meer plastic wat opgeruimd moet worden.

De Dick Moby collectie kent veel trendy kleuren.

Zo zien we forest kleuren, peach, ink en chalk. Niet te vergeten zien we ook brilklassiekers in al hun glory. De correctie- en zonnebrillen van Dick Moby zijn gemaakt van bio-afbreekbaar hoogwaardig materiaal. De zonnebrillen zijn voorzien van certified Zeiss lenzen.

Wil je weten hoe deze brillen met een verhaal op je eigen gezicht staan? Pas ze eenvoudig in onze online paskamer. Reserveer je favoriete monturen vrijblijvend bij één van onze aangesloten opticiens.

Dick Moby brillen passen