Online Davidoff brillen passen op Brilonline.com

Davidoff een gevestigde naam van Luxe artikelen uit Zwitserland. De absolute top in kwaliteit. Dat geldt ook voor de brillencollecties die Davidoff biedt. Monturen ontworpen voor de hedendaagse man. Elegant en ingetogen, maar nooit onopvallend. Daar staat Davidoff voor. Kwaliteit op bijzondere en eenzame hoogte.

Elk Davidoff montuur representeert vakmanschap en oorspronkelijkheid.

De collectie herenmonturen 2017 is oogstrelend. Overduidelijk zijn tijdens het ontwerpproces de bakens verzet. Het gebruik van materialen is ronduit uniek. De vormen zijn verrassend, mannelijk en oogstrelend. De brillen zijn, zoals het de Zwitsers betaamt, van onberispelijke kwaliteit. Dat zie je terug in elk Davidoff montuur.

Er is geen enkele ruimte voor concessies.

De materialen die worden gebruikt in elke Davidoff bril zijn van zeer hoogwaardig materiaal. De wereld wordt permanent in het vizier genomen om het verschil te maken in vorm en materiaalgebruik. Een select gezelschap van ontwerpers weet als geen ander het DNA van Davidoff te vertalen in een bijzondere collectie brillen voor uitsluitend mannen.

Stoer, onverbiddelijk, maar gelijktijdig ook sexy, goedmoedig en romantisch. De naamgever Davidoff had een uniek gevoel voor kwaliteit en Joie de Vivre. Een filosofie die elke montuur uit de Davidoff brillencollectie belichaamt.

Davidoff wordt gekenmerkt als een iconisch lifestyle.

Een Icon die is verdiend door in meerdere modesegmenten naam te maken. Met hetzelfde uitgangspunt. Het bieden van de top. De Davidoff collectie herenmonturen 2017 staat voor kosmopolitische luxe en intens genieten van alle aspecten in het leven. Sportief, stedelijk, zakelijk en in de vrije tijd. Met de herenmonturen uit de Davidoff collectie schaart u zich onder een select gezelschap van brildragers. Een bril van ongeëvenaarde klasse.

Davidoff brillen passen