” Je Past Altijd de Nieuwste Collecties van de Beste Merkbrillen “

Online kun je Brillen Passen voor Volwassenen, Tieners en Kinderen

Onze merken zijn monturen ontworpen door vooraanstaande brillenhuizen en modemerken. Wellicht denk je, wat is het verschil? Brillenhuizen hebben zich uitsluitend toegelegd op het design van monturen. We noemen ze ook wel ‘insiders merken’. Zij bieden je de allerhoogste kwaliteit en de nieuwste designs. Het zijn de innovators binnen de optiekbranche.

Opticiens zijn Dol op deze Merken
Dat zie je aan de brildesigns. Je ervaart het in draagcomfort. En je herkent het onmiskenbaar aan het bijzondere materiaalgebruik. En de talloze stijlen die je kunt dragen. Ze zijn een weerspiegeling van het optiekvak.

Je kunt brillen passen die zijn ontworpen in: Italië, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Japan, Nederland en ga zo maar door. Brillenhuizen zetten de trend. Voorbeelden van deze topmerken zijn Silhouette, Brendel, Look, Titanflex, Rodenstock, OWP, Marius Morel.

” Welke Bril Kies Jij? Een ‘Insidersmerk’ of een ‘Modemerk’?

PAS NU JE MERKBRIL

En natuurlijk Modemerken
Dit zijn brillencollecties die vaak voortkomen uit andere onderdelen van hun assortiment. Bijvoorbeeld kleding of cosmetica. Ook van de modemerken kun je de beste monturen passen. Ook modemerken stellen hoge eisen aan hun hele collectie. Monturen zijn voor hen een exclusieve accessoire waar veel aandacht naar uit gaat. En dat zie je.

Deze collecties met dames- en herenmonturen, tiener- en kindermonturen ogen prachtig en bieden ook een zeer goed draagcomfort. Voorbeelden van deze merken zijn: Diesel, Guess, Marc O’Polo, Porsche Design, Mexx, Vingino.

De Nieuwste Collecties kun je Online Passen
Damesbrillen en herenbrillen. Brillen voor tieners en kinderbrillen. Bij sommige merken kun je ook zogenaamde icons passen. Monturen met een eeuwigheidswaarde. Deze monturen waren 30 tot 50 jaar geleden al bijzonder fraai en dat zijn ze nog steeds. De materialen en constructies zijn wel meegegroeid met de mogelijkheden van deze tijd.

” Hieronder Zie je welke Merken je Online kunt Passen “

Klik een merk aan als je het merk online wilt passen. Of als je meer wilt lezen over de filosofie van het merk

Merken voor Volwassenen

outspoken

Merken voor Tieners

outspoken

Merken voor Kinderen