De nieuwste monturen van onze topmerken

Onze merken zijn monturen ontworpen door vooraanstaande brillenhuizen en modemerken. Wellicht denk je, wat is het verschil? Brillenhuizen hebben zich uitsluitend toegelegd op het design van monturen. We noemen ze ook wel ‘insiders merken’. Zij bieden je de allerhoogste kwaliteit en de nieuwste designs. Het zijn de innovators binnen de optiekbranche.

De absolute topmerken: vooraanstaande brillenhuizen

Opticiens zijn dol op deze merken, en met een goede reden! De unieke brildesigns, talloze montuurstijlen, het ultieme draagcomfort en innovatief materiaalgebruik maken de monturen van brillenhuizen de beste in het optiekvak.

Je kunt brillen passen die zijn ontworpen in: Italië, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Japan, Nederland en ga zo maar door. Brillenhuizen zetten de trend. Voorbeelden van deze topmerken zijn Silhouette, Brendel, Look, Titanflex, Rodenstock, OWP, Marius Morel.

Exclusieve accessoires: de grootste modemerken

Dit zijn brillencollecties die vaak voortkomen uit andere onderdelen van hun assortiment. Bijvoorbeeld kleding of cosmetica. Ook van de modemerken kun je de beste monturen passen. Ook modemerken stellen hoge eisen aan hun hele collectie. Monturen zijn voor hen een exclusieve accessoire waar veel aandacht naar uit gaat.

Deze collecties met dames- en herenmonturen, tiener- en kindermonturen ogen prachtig en bieden ook een zeer goed draagcomfort. Voorbeelden van deze merken zijn: Diesel, Guess, Marc O’Polo, Porsche Design, Mexx, Vingino.

Pas de nieuwste collecties van onze merken online

Damesbrillen en herenbrillen. Brillen voor tieners en kinderbrillen. Bij sommige merken kun je ook zogenaamde icons passen. Monturen met een eeuwigheidswaarde. Deze monturen waren 30 tot 50 jaar geleden al bijzonder fraai en dat zijn ze nog steeds. De materialen en constructies zijn wel meegegroeid met de mogelijkheden van deze tijd.

Brilonline.com gebruikt cookies om de website beter te laten werken. Meer weten? Lees de privacy policy.