Online Öga Brillen Passen bij Brilonline.com

Öga brillen heeft zich bij het ontwerpen laten inspireren door Scandinavisch design, waarbij functionaliteit leidend is. Niets is overbodig; elk detail heeft betekenis bij deze brillen. Het nieuwe concept blijft wel trouw aan zijn principe: een vernuftig montuur waarbij het flexibele systeem bedoeld is als scharnier en ter decoratie.

Kijk Direct of ÖGA Brillen Je Goed Staan

Een Frans-Scandinavische mix

De Öga brillen zijn exclusief voor heren die sober maar wel stijlvol voor de dag willen komen. Ze zijn veelal rechthoekig van vorm en hebben een strak, minimalistisch design. Dankzij het gebruik van hout, metaal en acetaat ogen ze daarnaast trendy, modern. Noem het daarom no-nonsense brillen die zeer draagbaar zijn.

Öga is een merk van de Franse brillengroep Morel. De brillen worden in Frankrijk gemaakt maar ontworpen door de Scandinavische Jonas Blanking en dat uit zich duidelijk in de collectie: Franse klasse met een Scandinavisch design.

De brillencollectie van Öga kent meerdere gezichten. Welke bij je past, kun je online proberen. Elke bril die je online past is na reservering voorradig bij een zelfstandige opticien bij je in de buurt.

öga brillen
Klik en Pas Hier

Onze populairste Öga monturen