Zij weten waarover ze praten omdat ze al tientallen jaren kinderbrilen maken. Dat zie je meteen

Waaraan moet een kinderbril voldoen? Allereerst moet de bril ontzettend leuk staan. Passen bij de vorm van het gezicht en… bij het karakter van je kind. Misschien een stoere kinderbril, of juist een tikkeltje eigenwijze bril. Of een prinsesachtig met bijzondere kleuren. Het ontwerp van de kinderbril is ontzettend belangrijk. Wordt het trendy, eigenwijs, cool, hip of stoer. Waarom? Omdat je kind de bril met veel en groot plezier moet dragen. Er leuk uitzien. Trots zijn op de bril. En wat is leuk? Dat is voor ieder kind anders. Daar zijn geen regels voor. Daarom zijn onze collecties kinderbrillen bijzonder uitgebreid en rijkgeschakeerd in vorm, kleur en materiaal.

En welke kinderbril leuk staat, zie je online snel genoeg. Wil je weten wat opa of oma ervan vinden of je je vriendjes, dan deel je de bril eerst even voor een oordeel. Via Facebook, Twitter of mail. Je kunt jouw favoriete modellen ook printen.

Daarnaast moet de kinderbril super comfortabel zitten. Een kind is in de groei en de bril groeit niet mee

Een bril op de groei kopen is niet verstandig. Onze selectie kinderbrillen zijn zo ontwikkeld dat ze meeveren waar het hoort. Of beter gezegd… ze zijn erg pasbaar te maken. Je merkt niet eens dat je een bril op hebt. Zo lekker zitten ze. Sommige merken kinderbrillen gaan nog een stapje verder. Die zijn anti-allergisch. Voor wat meer gevoelige huidjes. Ieder geval moet de kinderbril lekker op het gezicht zitten. Niet op de wangen hangen of te zwaar op de neus staan. Maar dat is vooral een kwestie van perfect afstellen.

En wat willen kinderen? Spelen. En dat moet ook kunnen

En dat kan ook met de kinderbrillen die wij voor je hebben geselecteerd. Ze kunnen tegen een stootje en sommige merken zijn onverwoestbaar. Dat betekent stoeien, voetballen, ravotten wat ze maar willen.

Een leuke, trendy of hippe kinderbril begint met online passen. Wanneer je maar wilt en wanneer het je uitkomt. Ook als de klein allang lekker ligt te slapen. Foto maken of uploaden en eerst even kijken welke kinderbril staat. Bril vergroten en de designs tot in detail bewonderen. Welke kinderbril wordt het? Er is ruime keuze in de collectie 2015 en de collectie 2016 stroomt binnen. Een onverwoestbare stijlvolle Lookkino, Een modieuze Vingino, kleurrijke Youpi, zeer stijlvolle Guess, sportieve Nike, bijzondere Sir John, scherp geprijsde Easy eyewear of een Swing met anti allergisch materiaal.