” Deze Zekerheden Heb je Altijd “

Je Past de Allerbeste Monturen
Je past online uitsluitend merkmonturen van de beste modemerken en brillenhuizen (designers die uitsluitend brillen ontwerpen). Met natuurlijk de nieuwste collecties. De kwaliteit is onovertroffen. Dat is een erekwestie. Een bril is zo gezichtsbepalend, dat wij alleen het beste goed genoeg voor je vinden.

Je Kunt Kiezen uit Oneindig veel Stijlen, Vormen, Materialen en Prijsklassen
Jouw stijl zit er gegarandeerd bij. Je moet de bril alleen nog passen. Misschien hou je van ingetogen of verkies je juist heel uitbundig. Laat je verrassen en kijk online welke bril het beste staat. Hou je bijvoorbeeld van een rechthoekige bril, probeer dan nu eens een rond montuur. Je bent niet de eerste die aangenaam verrast wordt met een nieuwe look!

Je kunt 5 brillen online reserveren bij ruim 300 zelfstandige opticiens in Nederland en België. De ervaring leert dat 1 bril als keuze te weinig is en 5 monturen altijd toereikend. Na reservering legt de opticien jouw selectie brillen voor je apart en nodigt je uit in de winkel.

” Je Reserveert De Monturen Natuurlijk ALTIJD Geheel Vrijblijvend. Je Betaalt Niets Vooruit “

PAS NU JE NIEUWE BRIL – GEHEEL VRIJBLIJVEND

Je Moet met je Nieuwe Bril Haarscherp Zien
En je bril moet ultra comfortabel dragen. Elke bril die je online past, wordt daarom altijd persoonlijk aangemeten door een opticien in de buurt. Met een actuele en specialistische oogmeting. Na de meting kies je samen met de opticien het best bijpassende glas.

Het resultaat: je ziet superscherp en je bril draagt heerlijk comfortabel.

De Opticiens die Jouw Bril Aanmeten Zijn Allemaal Gediplomeerd en Gecertificeerd
Het zijn vakmensen met enorm veel ervaring. Je zult ze overigens wel kennen, ze staan in je omgeving eigenlijk altijd bekend als de beste opticiens. Ze bieden bijzondere merkmonturen en leveren echte kwaliteit. Ze blijven ook continue investeren in kennis en de modernste apparatuur.

Tussen ons gezegd: het zijn gewoon vakidioten.

Op Elke Bril Krijg je 100% Garantie en Service
Daar zorgt de zelfstandige opticien persoonlijk voor. Je rekent de bril overigens pas af als je volledig tevreden bent. Gewoon bij de opticien in de winkel. Is er toch iets niet naar wens? Dan kun je bij de opticien uiteraard altijd terecht voor service en garantie.