Deze zekerheden heb je altijd

Waarom wachten op openingstijden als je online je bril al kan passen? Reserveer elke bril vrijblijvend, kies een opticien in de buurt, betaal niets vooruit. Dat is de gedachte achter Brilonline. Kies je favoriete nieuwe bril uit bij Brilonline. Wij bieden je deze zekerheden.

 

Je past de allerbeste monturen

Je past online uitsluitend merkmonturen van de beste modemerken en brillenhuizen (designers die uitsluitend brillen ontwerpen). Met natuurlijk de nieuwste collecties. De kwaliteit is onovertroffen. Dat is een erekwestie. Een bril is zo gezichtsbepalend, dat wij alleen het beste goed genoeg voor je vinden.

Je kunt kiezen uit oneindig veel stijlen, vormen, materialen en prijsklassen

Jouw stijl zit er gegarandeerd bij. Je moet de bril alleen nog passen. Misschien hou je van ingetogen of verkies je juist heel uitbundig. Laat je verrassen en kijk online welke bril het beste staat. Hou je bijvoorbeeld van een rechthoekige bril, probeer dan nu eens een rond montuur. Je bent niet de eerste die aangenaam verrast wordt met een nieuwe look!

Je kunt 5 brillen online reserveren bij ruim 300 zelfstandige opticiens in Nederland en België. De ervaring leert dat 1 bril als keuze te weinig is en 5 monturen altijd toereikend. Na reservering legt de opticien jouw selectie brillen voor je apart en nodigt je uit in de winkel.

 

Je kunt je nieuwe bril haarscherp zien

En je bril moet ultra comfortabel dragen. Elke bril die je online past, wordt daarom altijd persoonlijk aangemeten door een opticien in de buurt. Met een actuele en specialistische oogmeting. Na de meting kies je samen met de opticien het best bijpassende glas.Het resultaat: je ziet superscherp en je bril draagt heerlijk comfortabel.

Je wordt geholpen door gediplomeerde en gecertificeerde opticiens

Het zijn vakmensen met enorm veel ervaring. Je zult ze overigens wel kennen, ze staan in je omgeving eigenlijk altijd bekend als de beste opticiens. Ze bieden bijzondere merkmonturen en leveren echte kwaliteit. Ze blijven ook continue investeren in kennis en de modernste apparatuur.Tussen ons gezegd: het zijn gewoon vakidioten.

Op elke bril krijg je 100% garantie en service

Daar zorgt de zelfstandige opticien persoonlijk voor. Je rekent de bril overigens pas af als je volledig tevreden bent. Gewoon bij de opticien in de winkel. Is er toch iets niet naar wens? Dan kun je bij de opticien uiteraard altijd terecht voor service en garantie.

Brilonline.com gebruikt cookies om de website beter te laten werken. Meer weten? Lees de privacy policy.