Ronde en Panto-Ronde Brillen

Decennia lang zijn ronde brillen al bijzonder populair. Twee ronde lenzen gemonteerd in een dun metaal of titanium draadomranding. Nog steeds is de ronde bril volop in trek. Tegenwoordig niet alleen in een titanium en metaal uitvoering, maar ook in opvallende frames van kunststof en acetaat.

De ronde brillen verschillen ook aanzienlijk in maat. Je kunt ze krijgen als groot en oversized en klein en minimalistisch. Eenvoud als een zeker style icoon. De ronde vorm bewerkstelligt een klassieke gedistingeerde, ietwat intellectuele uitstraling. Nog steeds is de ronde bril een graag gezien montuur. Op dit moment zijn ze erg in trek en heeft nagenoeg elk merk ronde brillen in de collectie.

Naast de ronde bril is er ook de panto vormige bril

Familie van de ronde bril, is de pantovormige bril. Deze bril is van boven ovaalachtig afgeplat en van onder rond. De panto brillen kennen hun oorsprong in 1940. De pantovorm is feitelijk voor elk gezicht geschikt. Kwestie van passen en beoordelen. Ook voor pantovormige brillen geldt dat ze in meerdere materialen verkrijgbaar zijn. Metaal, titanium en kunststof. En in de meest uiteenlopende kleuren. Alle bekende brillen merken bieden panto en ronde brillen.

Pas HIER Ronde Brillen Online