retro herenbrillen

 

Dit jaar kiezen we massaal voor een retro bril, wat onder andere een revival is van ronde en vlinderbrillen. Bij ronde brillen is het mogelijk om ieder denkbaar materiaal te gebruiken van acetaat tot titanium en alles daar tussen in. Wat te denken van houten ronde brillen of nylon? Naast bijzonder materiaal zien we ook verschillende patronen met kleur. Versmeltingen die een aantal jaar geleden ondenkbaar waren zijn door nieuwe technologieën nu wel mogelijk.

 

Kun je de grote oversized brillen nog herinneren uit de jaren '80? Niemand had ooit gedacht dat deze trend een hit zou worden. Wat hadden we het mis! Je moet wel een beetje durven om een echte retro bril te dragen, maar na Ben Saunders is deze trend weer helemaal terug in beeld. Hippe coole grote retrobrillen zijn in. Chique zwart of speels met iedere denkbare kleuren. Op Brilonline.com kun je online honderden retro en vintage brillen passen op je eigen gezicht.

 

Combineer een retrobril bijvoorbeeld met een schattig jurkje voor een ultiem "nerd effect", of kies voor een stoere outfit voor een stads effect. Met deze monturen is alles mogelijk. Met een beetje geluk kom je een passend exemplaar tegen op een braderie of rommelmarkt, de kans op een mek vintage model is echter wel heel klein. Online biedt hierin de oplossing. Neem eens een kijkje en pas online retro brillen!