De Rechthoekige Bril voor Heren is altijd populair

Een rechthoekige bril zie je tegenwoordig overal. Al tientallen jaren is deze bril populair. De bril heeft als kenmerk, hoe kan het ook anders, de hoekige vorm. Deze vorm is niet vast gedefinieerd. Dat kan meer open zijn, richting vierkant, of meer plat waardoor het rechthoekig wordt en een tikkeltje ernstiger en strenger.

Hoekige brillen hebben wat mannelijke lijnen. De brillen worden tegenwoordig veelzijdig uitgevoerd. Allerlei kleuren en motieven maken het montuur vrolijk en opvallend. Door de vele mogelijkheden, ook in de brilveren, kun je diverse stijlen binnen de rechthoekige bril ontwikkelen. Sportief, zakelijk, klassiek, eigen of een moderne bril. Alleen om die reden is dit montuur zeer gewild.

De rechthoekige bril is van nature minder opvallend, maar kleur maakt de bril expressiever

De bril is qua vorm terughoudend. Wil je een graag een hele onopvallende bril, dan kun je een frameloze bril kiezen. Heeft de bril een kleurrijk montuur, dan breng je de vorm meer tot leven. Er ontstaat dan een mooi contrast of samenspel. De brillen zijn te verkrijgen in allerlei denkbare kleuren. Van bescheiden tot zeer uitbundig. Veel bekende brillenmerken hebben het hoekige correctiemontuur een frisse touch gegeven.

rechthoekige brillen voor mannen
Pas RECHTHOEKIGE Brillen Online