Hipster herenbrillen

In jaren 90 kwam de hipster cultuur opzetten. Via de flanken. Aan het begin van deze eeuw kreeg de hipster movement meer body en vandaag de dag is de hipster cultuur volop aanwezig. Gelukkig maar, want het geeft het bestaan meer beleving.

Waar komt hipster inspiratie vandaan?

De hipsters laten zich inspireren door de jaren 30 en de cultuur rondom jazz. Hip, relaxed en vernieuwend. Slowfood en kwaliteit. Hipsters zijn anders omdat ze anders omarmen. Er zijn geen geschreven regels. Een intellectuele look in combinatie met forse baard, bretels en tattoos. Of opvallende make up, en een gek vintage hoedje van oma. Skinny jeans en witte sokken. Deze opmerkelijke levenslustige keuzes zie je ook terug in de hipster brillencollectie.

Correctiemonturen die uitzonderlijk divers zijn. Gek en een tikkie ironisch. Oversized modellen, buddy holly achtige brillen of echte nerd brillen. Gewaagd en eigenzinnig. In eenvoudig zwart of vervaardigd uit explosies van kleuren. Het kijken naar hipster brillen is bijzonder leuk. Het passen nog leuker.

Hipster Brillen Online Passen? – Klik Hier