De absolute reden dat een halve rand damesbril zo gewild is

Halve randbrillen bieden de designers uitdagingen. Want hoe kun je een damesbril nu mooi vormgeven als je maar een halve rand tot je beschikking hebt. Nou, daar wordt het antwoord veelvuldig op gegeven. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Dat zie je ook in de collecties 2016.

De meest bijzondere ontwerpen sieren de collecties damesbrillen 2016

Halve rand brillen die opvallen door kleurgebruik en materiaal- en stoftoepassing. Opvallend door spectaculaire veren (poten). Of opvallende kleuren. De halve rand bij zit doorgaans aan de bovenkant van de bril. Maar er worden ook monturen ontworpen waar de halve rand aan de onderkant van de bril zit. Dat geeft deze damesbril meteen een ondeugende look. Alsof de drager van deze damesbril over de rand loert.

Alle bekende brillenmerken bieden halve rand brillen aan in hun collecties.

Je kunt halve rand brillen makkelijk online alvast passen. Met een webcam of via een foto upload. Favoriete monturen kun je eenvoudig online delen. En heb je een bril naar je smaak gevonden, dan kun je deze ook in ’t ECHT passen bij een opticien bij jou in de buurt. Die maakt de bril ook geheel voor je klaar. Dat is goed ogen en goed zien.