Wayfarer damesbrillen

De Wayfarer bril is de damesbril met misschien wel de bekendste en meest gewaardeerde vorm. De Wayfarer bril vindt zijn oorsprong in de zonnebril. Menig bekende filmster toont zich graag met de Wayfarer zonnebril of is er bijna bekend door geworden. Denk aan Jack Nicholson of Leonardo diCaprio. Het Wayfarer model is, ook de bril die graag gedragen werd door de FBI of CIA. In het tijdperk van JFK. Stoere brillen met een zeer eigenzinnig karakter. Damesbrillen met een wenkbrauw zou je bijna kunnen zeggen. Ook in de collecties van 2016 zie je volop Wayfarer damesbrillen. In de meest uiteenlopende vormen. Van oversized tot normaal.

De damesbril die furore maakte in de jaren 50 en 60

De Wayfarer komt als vorm oorspronkelijk bij Rayban vandaan. Daar liggen de roots, maar vervolgens hebben alle bekende brillenmerken hun eigen invulling gegeven aan Wayfarer. Het resultaat? Damesbrillen die zeer divers zijn. Herkenbaar als Wayfarer, maar wel een stapje verder in het design. Dat komt ook door de toegenomen mogelijkheden in materiaal- en kleurgebruik.

De Wayfarer is momenteel ontzettend populair als damesbril.

De keuze is enorm. Alle gerenommeerde brillenmerken hebben Wayfarer damesbrillen in hun collectie. Met prachtige kleuren, bijzondere toepassingen in de vormen of opmerkelijk in materiaalgebruik. Wil je weten welke Wayfarer brillen er zijn en hoe ze staan, dan kun je ze online passen. Via webcam of upload. Alle brillen zijn verkrijgbaar bij de zelfstandige opticiens. Je kunt ze daar na reservering ook in ’t ECHT passen. Geheel vrijblijvend. Bevalt de bril, dan maakt de opticien deze graag voor je klaar.

Wayfarer brillen passen