Volle rand damesbrillen

De meest voortkomende damesbril is de volle rand bril. Eigenlijk een damesbril die het glas volledig omrand. En dat kan op heel erg veel manieren. Daar zijn de designers van alle bekende brillenmerken zich volledig van bewust. Dik omrand tot verfijnd omrand en alles daartussenin. Terughoudend vormgegeven collecties damesbrillen of juist bijzonder kleurrijk. Damesbrillen met een fijne metalen omranding, of met een zeer stevige rand van acetaat.

De volle rand damesbril is eerlijk gezegd de basis van alle brillen.

De rand is vol en dan komt de vorm, de kleur en het formaat. Zo ontstaan uiteindelijk de brillencollecties en de diverse vormen die daaruit voortvloeien. Hipster brillen, vlindermodellen, De volle rand bril is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en materialen. Eigenlijk is er geen beperking. Dat zie je ook in de collectie damesbrillen 2016.

Alle bekende brillenmerken bieden volle rand brillen.

Maar daarmee is ook alles gezegd. Daar scheiden de wegen zich en kunnen de ontwerpers naar hartelust hun gang gaan. Gelukkig maar want daardoor ontstaan er zoveel mooie collecties damesbrillen. Er zijn zelfs brillen waar kledingstof op verwerkt is.

Tegenhangers van de volle rand bril zijn de halve rand bril en randloze bril.

Alle bekende brillenmerken voeren volle rand brillen in hun collectie. Wil je weten hoe een volle rand damesbril jou staat, dan kun je deze online passen. Via een foto upload of webcam. Vind je een bril mooi, dan kun je deze ook in ’t ECHT passen bij een opticien in de buurt. Die maakt jouw bril ook voor je klaar.

volle rand brillen passen