Vintage damesbrillen

Zoek je het woord vintage op, dan betekent dit tweedehands. Damesbrillen van vroeger. De bril van moeder, oma of tante. Kortom, damesbrillen bril die je van vroeger kent. Uit magazines of films. Ieder geval damesbrillen die de aandacht trekken. En dat is de reden dat vintage weer zo in is. Het zijn brillen met een zekere eeuwigheidswaarde. Het is typisch en herkenbaar. In eerste instantie dachten opticiens dat de trend snel voorbij zou gaan, maar niks is minder waar. Vintage is inmiddels een begrip in de mode. Dat geldt ook voor de damesbrillen.

Vintage brillen zijn er in allerlei vormen.

Het tweedehands gevoel is nu nagebootst, maar wel met de hedendaagse technologie. En er is momenteel meer mogelijk. Dat zie je terug in de collecties vintage brillen 2016. Een vernieuwing zonder in te boeten aan het vintage gevoel. De brillen zijn lichter en dragen comfortabeler. En soms zit er een moderne knipoog aan. Dan gaat de vintagebril bijna richting de hipster.

De meeste bekende merken hebben vintage brillen in hun collectie damesbrillen.

Wil je weten hoe vintage brillen jou staan en welke er zijn, dan kun je deze alvast online passen. Met een upload van je foto of via de webcam. Favoriete monturen kun je delen en in ’t ECHT passen bij een opticien in de buurt. Die maakt de bril desgewenst ook voor je klaar.

Vintage brillen passen