Rechthoekige damesbrillen

Rechthoekige brillen zijn en blijven altijd in. Dat is al decennia zo. Voor mannen en vrouwen. De rechthoekige blijft een icon. De collecties van vrouwen brillen omvatten vaak meerdere rechthoekige modellen. Rechthoekige brillen geven vaak een wat gedistingeerde, strenge en ietwat sexy look. De vorm van een rechthoekige bril kan klein zijn of heel open of oversized. De rechthoekige brillen kunnen juist scherp in de hoeken zijn, of meer afgerond. Rechthoekige brillen kunnen terughoudend zijn of juist enorm opvallend uitgevoerd met een moderne touch, zodat het er modern, hip en classy uitziet.

De hoekige bril is ietwat terughoudend, maar geeft de bril ook een sexy sprankel

Wat betreft vorm is de rechthoekige bril in eerste instantie terughoudend. Met diverse kleuren wek je de bril tot leven waardoor hele mooie contrasten kunnen ontstaan. De rechthoekige bril is in de meest denkbare kleuren verkrijgbaar. Dat zie je in de collecties 2016. Alle bekende brillenmerken voeren rechthoekige monturen in hun assortiment.

Wil je weten hoe een rechthoekige bril jou staat, dan kun je dit het beste online proberen. Met een klik op de muis is de bril gepast. Je favorieten kun je ook in ’t ECHT passen. Bij de zelfstandig opticien in de buurt. Die maakt de bril ook voor je klaar met het juiste glas.

rechthoekige brillen passen