Oversized damesbrillen

Groot. Heel groot. Dat is het kenmerk van de oversized damesbril. Een bril die absoluut gezien wordt, maar die je gezicht ook volledig toont. De oversized bril vindt zijn oorsprong in de jaren tachtig. Groot en opzichtig. En waarschijnlijk ook gewoon bedoeld om lekker ruim om je heen te kijken. ‘Voor man en vrouw. Het oversized model bril is een tijdje uit beeld geweest. En ineens was de bril terug. Zichtbaar wel te verstaan en bijzonder modieus. Het begon met de zonnebrillen collectie. Maar inmiddels maakt de oversized bril ook furore in de damesbrillen voor correctie. in de collectie 2016 bijvoorbeeld. Kortom, de oversized bril is volledig terug. De hipsters hebben daar dankbaar en zichtbaar gebruik van gemaakt.

Een bril die opvalt. Dat is een understatement en dat is ook de bedoeling

Een bril als een onafhankelijkheids verklaring. Gewoon opvallen. Vele vooraanstaande brillenmerken voeren oversized brillen in hun collectie. Ook in de nieuwe collectie 2016 die je online kunt passen.

Hoe een oversized damesbril jou staat, kun je beste beoordelen door online te passen.

Met een foto upload of webcam pas je de bril eenvoudig op je gezicht. Favoriete oversized brillen kun je delen om te laten beoordelen. Vind je een bril die bij je past, dan kun je deze vrijblijvend passen bij een zelfstandig opticien in de buurt.

oversized brillen passen