ovale damesbrillen

In het tijdperk van de hippys kwam de ovale bril op. Opvallend en daarom eerst schoorvoetend omarmd. Maar uiteindelijk zag je de ovale bril steeds vaker binnen colecties van damesbrillen. Ook nu in de collectie 2016. De ovale damesbril oogt namelijk zeer vriendelijk en je kunt er binnen design van damescollecties letterlijk alle kanten mee op. Een ovale damesbril in een kleine uitvoering, of juist heel erg oversized of bescheiden of tegen het ronde aan.

De vele designmogelijkheden  hebben er voor gezorgd dat de ovale bril binnen de collecties damesbrillen een absolute stayer is.

De ovale damesbril is nooit van het toneel verdwenen. Sterker nog, de vorm wordt steeds populairder nu er qua kleur en materiaal steeds meer mogelijk wordt. De ovale damesbril kan uit meerdere materialen ontwikkeld worden. Combinaties van materialen geven de ovale bril een nieuw elan waardoor de mooiste ontwerpen ontstaan. Materialen als metaal, titanium, kunststof en acetaat. 

In de digitale paskamer kun je ovale monturen passen en meteen zien hoe deze staan

Of de ovale bril jou goed staat, kun je het beste ervaren in de digitale paskamer. Met een foto upload of webcam kun je de vele ovale brillen van diverse merken passen. Heb je een leuke bril online gevonden, dan kun je deze ook in 't ECHT passen. Bij een zelfstandig opticien in de buurt.