Online Eyemasters Brillen Passen bij Brilonline.com

Een bril van Eyemasters is hét modeaccessoire bij uitstek. Het is de finishing touch aan je outfit! Juist daarom is de optiekbranche zo interessant en veelzijdig. Zo’n twintig jaar lang runden de mensen achter Eyemasters een optiekwinkel. Geweldig om klanten te kunnen inspireren met een nieuwe bril, en te laten zien wat een bril voor je uitstraling kan doen. Nu richten ze zich met Eyemasters op retailers.

Pas EYEMASTERS Brillen Online – Klik hier

Met hun jarenlange ervaring in de optiek is een neus ontwikkeld voor het spotten van de laatste brillentrends. Eyemasters bezoekt elk seizoen (inter)nationale vakbeurzen, gaan regelmatig op inkoopreis in binnen- en buitenland en halen inspiratie uit social media en magazines.

Het motto van Eyemasters?

‘ Om een statement te maken met je bril hoef je geen dure merkbril te dragen’. Oftewel: Eyemasters weet precies waar ze moet zijn voor die on-trend bril die nét even anders-dan-anders is. Die van uitstekende kwaliteit én betaalbaar is en die niet op elke straathoek te koop is. Waarmee je je onderscheidt van de massa.

​Eyemasters richt zich expliciet op de zelfstandige retailer. Het assortiment vind je daarom niet terug bij de grotere ketens. Leuk toch, om uniek te zijn?

​Met een druk op de knop heb je de bril gepast. Je kunt een foto van jezelf uploaden of een webcam gebruiken. Vind je de bril leuk staan, dan kun je deze ook vrijblijvend passen bij een zelfstandige opticien bij jou in de buurt. Bevalt de bril in ’t ECHT, dan maakt de opticien de bril graag voor je klaar met glas inclusief oogmeting. Via de onderstaande button kom je direct bij de Eyemasters collectie uit.

Pas EYEMASTERS Hier